Poseidon klinikken

Tricopigmentering – en innovativ behandling

Viktig informasjon!
Vi gjør oppmerksom på at denne siden inneholder utdatert informasjon om Poseidon-klinikken, som ble tvangsoppløst av skattemyndighetene 28. mars 2023. Driften av klinikken er avviklet.

Er jeg en egnet kandidat for tricopigmentering?

Tricopigmentering innebærer påføring av små, fargede pigmentflekker som skaper en illusjon av en frisert hodebunn. Det er en relativt enkel prosedyre som ikke medfører smerte. Dette kan være en passende løsning for de som ikke ønsker å gjennomgå en hårtransplantasjon.

Det er viktig å merke seg at denne behandlingen ikke er permanent, ettersom hårfargen naturlig vil endre seg med årene.

Barberingseffekt: For deg som har barbert skalle (mellom nivå 1–7 på Norwood-skalaen) kan tricopigmentering fylle ut og skape illusjonen av tett hårvekst mellom 0,1–0,5 mm. Har man lengre hår utenfor de behandlede områdene oppnås ikke ønsket effekt, men for en tettvokst, barbert stil vil tricopigmentering gi et flott resultat.

Tetthetseffekt: Også for deg som har lengre hår med en viss avstand mellom hårstråene (tynt hår) kan tricopigmentering gi illusjonen av tettere hårvekst. Så lenge skalletheten er på et lavt nivå (mellom nivå 1–3 på Norwood-skalaen) og det er tilstrekkelig hårlengde på kronen eller i hårlinjen, kan vi nøye oss med å øke tettheten mellom hårstråene. Da slipper man å barbere hodet.

Arrkamuflasje: For deg som har stabile arr i hodebunnen kan tricopigmentering være godt egnet som kamuflasje. Arr som følge av hårtransplantasjon er et eksempel på dette.

Hva koster det og hvor mange behandlinger trenger jeg?

Prisen du må betale og hvor mange behandlinger som kreves avhenger av vanskelighetsgrad og hvor stor del av hodet ditt som må behandles. Hos Poseidon-klinikken starter prisen på en tricopigmenterings behandling fra 7.000 kr, men det er enklere å gi deg et nøyaktig tilbud når vi har vurdert behovet ditt. Spør oss gjerne om finansieringsordning når du kommer på konsultasjon, vi tilbyr finansiering med 12–24 måneders nedbetaling.

Må jeg komme inn til konsultasjon?

En personlig konsultasjon gir oss det beste grunnlaget for å vurdere mulighetene dine. Derfor er et besøk på klinikken å foretrekke, men bilder på e-post etterfulgt av en telefonsamtale er et godt alternativ.

Poseidon klinikken

BESTILL GRATIS KONSULTASJON HER

    © Copyright 2009-2022 Poseidon Klinikken AS. Alle rettigheter.