Skjeggtransplantasjon menn

Viktig informasjon!
Vi gjør oppmerksom på at denne siden inneholder utdatert informasjon om Poseidon-klinikken, som ble tvangsoppløst av skattemyndighetene 28. mars 2023. Driften av klinikken er avviklet.

Ønsker du et fyldigere skjegg?

Enten om du vil ha et fyldigere skjegg, eller skjegg der du ikke har noe i dag, kan Poseidon-klinikken hjelpe deg. Vi har lang erfaring med skjeggtransplantasjon. Vår erfarne lege sørger for at du får et fyldigere skjegg med et naturlig resultat.

Hvordan skjeggtransplantasjon fungerer

Skjeggtransplantasjon blir stadig mer vanlig både i Norge og i andre land, og kan utføres på de aller fleste. Skjeggtransplantasjon kan passe for deg som ønsker fyldigere skjeggvekst, en høyere skjegglinje eller for å skjule arr. Vi kan utføre transplantasjon i hele skjeggområdet eller på et eller flere spesifikke områder, som for eksempel kinnskjegg eller fippskjegg. Vår erfarne lege vil gi deg god veiledning på hva slags resultat du kan forvente. Transplantasjon av skjegg baserer seg på samme prinsipp som annen hårtransplantasjon – Vi flytter hår fra nakken eller andre steder og planter det der du ønsker en tettere skjeggvekst.  Det kan være forskjell på ansiktshår og donorhår fra hode eller nakke – For eksempel kan du har krøllete skjegg og rett hår på hodet. Vi tar slike hensyn under første konsultasjon og ser på flere muligheter for å oppnå best mulig resultat.

Fasong og skjegglinje

Mange ønsker å løfte opp skjegglinjen sin. Noen ønsker å gå for en rett skjegglinje og andre velger en naturlig skjegglinje. Velger du en mer naturlig skjegglinje (uten rette kanter) kan du alltids barbere rette linjer – Da har du valgfriheten. Du har helt sikkert gjort deg tanker om hvilke deler av skjegget du ønsker skal være fyldigere. Snakk med oss om hva du ønsker, og vår lege vil i tillegg komme med råd til deg ut i fra din ansiktsform.

Praktisk informasjon

Det første steget er en uforpliktende konsultasjon med vår erfarne lege. Dere snakker om ønsket fasong og resultat, og legen vurderer donorhårene og gir deg en realistisk forventning på resultatet av en behandling. Prisen varierer med mengde hår som skal transplanteres. Du får deretter en pris fra oss. Ønsker du å sette i gang, setter vi opp en time til deg. Etter behandlingen kan du være øm i det transplanterte området, og der vi har hentet donorhår ifra. Du må unngå å barbere deg den første måneden der du har fått skjeggtransplantasjon. Du bør også vente noen måneder etter dette før du barberer med høvel, og heller bruke skjeggtrimmer. Dette er for at hårene skal få god tid til å feste seg. Dette vil du få mer informasjon om under konsultasjonen.

Bestill en uforpliktende konsultasjon

Fyll ut skjemaet nedenfor, legg gjerne ved bilder om du ønsker det. Deretter avtaler vi en uforpliktende konsultasjon hvor du får snakke med vår lege, som også senere vil gjøre behandlingen dersom du ønsker å få utført skjeggtransplantasjonen.

Poseidon klinikken

BESTILL GRATIS KONSULTASJON HER

    © Copyright 2009-2022 Poseidon Klinikken AS. Alle rettigheter.