Priser

Poseidon klinikken

Hårtransplantasjon pris og finansiering

Viktig informasjon!
Vi gjør oppmerksom på at denne siden inneholder utdatert informasjon om Poseidon-klinikken, som ble tvangsoppløst av skattemyndighetene 28. mars 2023. Driften av klinikken er avviklet.

HÅRTRANSPLANTASJON PRIS
Prisen på en hårtransplantasjon er basert på dine individuelle behov og hvor stor behandling du trenger. Alt dette bestemmes i ett kostnadsfri konsultasjon hos oss.

For de som bor i nærheten av vår klinikk i Oslo er det best å komme innom for en personlig konsultasjon. Du får møte teamet vårt, legen sjekker hårtapet ditt og gir deretter forslag til den beste løsningen for deg.

For de som bor langt unna, vennligst send inn bilder som viser områdene hvor du har hårtap og bilde av donorområdet (baksiden). Så kan legen gå gjennom disse og vi ringer deg for å gi deg en oppsummering av hvilken type behandling vi anbefaler, hvor mye det koster og hvilket resultat du kan forvente.

Alle konsultasjoner er både uforpliktende, diskre og gratis. Du vil også få svar på alle spørsmål om hårtap og hårtransplantasjoner.

HÅRTRANSPLANTASJON MED SKRIFTLIG GARANTI
Poseidon Klinikken gir en skriftlig resultat-garanti til alle våre kunder. Under behandlingen tar vi kun ut sterke og friske hårsekker fra donorområdet og setter de riktig inn, slik at de vokser livet ut og ikke faller av. Vi sikrer samtidig at håret settes inn i riktig vekstretning, slik at resultatet blir estetisk pent og naturlig.

HÅRTRANSPLANTASJON FINANSIERING
Vi tilbyr inntil 24 måneders rentefri finansiering på alle våre behandlinger gjennom Resursbank. Etter 24 måneder kan du velge å betale inn hele beløpet eller velge en nedbetalingsordning som passer for din økonomi. Spør oss om finansiering når du kommer på konsultasjon.

Poseidon klinikken

Pris og finansiering

Priser
Priser
Bestill en gratis og uforpliktende konsultasjon for å få en pris basert på dine behov.
 
 
Full Finansiering
Full finansiering
24 MND
Rentefritt inntil 24 måneder
 
Garanti
Markedets beste garanti
90%
Vi tilbyr skriftlig garanti ved behandling
Vår garanti - Din trygghet
 

REFERANSER

Poseidon klinikken

BESTILL GRATIS KONSULTASJON HER

    © Copyright 2009-2022 Poseidon Klinikken AS. Alle rettigheter.