Spørsmål & svar

Poseidon klinikken

Ofte stilte spørsmål om hårtransplantasjon

Ja, fordi det er ditt eget hår som transplanteres og på grunn av teknikken Poseidon-Klinikken bruker.
Ved å hente friske hårsekker fra friskt vev fra baksiden av hodet og sette det inn i området som skal dekkes. Metoden vi bruker er ikke kirurgi, og uten bivirkninger. Teknikken vi benytter er det siste innenfor FUE, som er den nyeste og mest innovative teknikken på verdensbasis.
Det tar ca. 4 måneder før de første hårene vokser godt ut. Etter 8-10 måneder har de fleste begynt å produsere nytt hår, og etter ett år er resultatet helt på plass.
Du får lokalbedøvelse, så de fleste kjenner ikke noe ubehag, verken av bedøvelsen eller av behandlingen.
Det avhenger av din individuelle behandling. For mindre partier kan det ta 3-4 timer, og for større behandlinger opp mot 7-8 timer, med flere pauser.
Du kan bli rød i hodebunnen som vil gi seg etter 4-5 dager. Du bør unngå krevende fysiske øvelser og sportsaktiviteter i to uker samt unngå for trange hodeplagg og hjelm. Det vil bli gitt individuelle instrukser på vask av hodebunn.
En viktig faktor er at man har nok tilgjengelig donorhår. Det viktigste er at du har tilstrekkelig eget hår til transplantasjonen.
Nei. Har hårsekken sluttet å produsere hår er hårtransplantasjon det eneste alternativet hvis du vil ha ditt eget hår.
Vi er klinikken med lengst erfaring på medisinsk hårbehandling i Norge, gir den mest skånsomme behandlingen og er best på varig resultat. Vi tilbyr også markedets beste behandlingsgaranti.
Prisen vil variere fra behandling til behandling, ut fra omfang, fra kr 25.000. Vi tilbyr mulighet for betalingsutsettelse samt avdrags- og rentefri periode på 9 måneder. Vi legger vår stolthet i alltid å levere den beste kvaliteten. Ditt hår er vårt ansvar.
Christoffer Bjerke, klinikksjef, som har gjennomført flere tusen konsultasjoner. Dette skjer selvsagt i full diskresjon i komfortable omgivelser.
Du får vurdert dine individuelle muligheter for hårtransplantasjon, sjekket din almene helsetilstand og besvart alle dine spørsmål. Du vil få en klar og realistisk forventning til resultatet basert på dine forutsetninger.

Vår største motivasjon

Vår erfaring er at hår betyr mye for mange og vi opplever svært ofte at man etter hårtransplantasjon får økt selvtillit og livskvalitet ved å få sitt eget hår tilbake. Vi tar dette på alvor, og legger vår stolthet og ekspertise i å gi deg nettopp dette. Dette er også hovedårsaken til at vi har behandlet flest mennesker i landet. Vi ønsker deg velkommen til konsultasjon.

Se video om ofte stilte spørsmål

Ønsker du å vite mer?

Jeg ønsker telefonkonsultasjon.