fbpx

PRP-behandling

Poseidon klinikken

Gjenvekst og revitalisering av hår

Eclipse PRP ®
  • PRP (platelet-rich plasma = blodplateberiket plasma) er en behandlingsmulighet for kvinner og menn som opplever håravfall eller redusert hårkvalitet.
  • Behandlingen går ut på å stimulere hårfolliklene til økt vekst samt revitalisering av håret.
  • Gjennom et meget godt utprøvd og banebrytende program, har Eclipse PRP knekt koden for behandling av blod for å oppnå den mest konsentrerte sammensetningen av PRP.
  • Konsentrerte vekstfaktorer blir direkte injisert i områder med hårtap for å styrke næringstilførselen til hårsekkene.
  • Over tid blir resultatet mindre hårtap samt en sterkere hårproduksjon.
PRP Eclipe Poseidon Klinikken

PRP – En anerkjent metode

En PRP-behandling vil på en naturlig måte stimulere håret ditt til økt vekst. Du vil få mer hår samtidig som du forebygger eksisterende håravfall.

PRP er ingen ny vitenskap og har i lang tid vært brukt innen blant annet ortopedi og sportsmedisin. Med gode resultater har PRP senere blitt benyttet til behandling av hårtap.

Til behandlingen bruker man kun pasientens eget blod, og det er derfor ingen risiko for allergiske reaksjoner. Blodet blir hentet ved hjelp av en vanlig blodprøve, dernest sentrifugeres blodet for å isolere ut det blodplateberikede plasmaet.

Etter at plasmaet er isolert blir det injisert i hodebunnen. Blodplatene inneholder flere vekstfaktorer som kan stimul­ere hårfolliklene til økt vekst og revitalisering. Dette er en enkel og grei behandlingsform.

Det anbefales å starte med tre PRP-behandlinger med 3 måneders mellomrom. Deretter vil det være behov for en årlig vedlikeholdsbehandling.

Dette er en svært god nyhet for alle som ønsker å unngå redusert hårvekst, og metoden passer like godt for kvinner som for menn.

PRP treatment

Ser du tegn til håravfall eller redusert hårkvalitet og ønsker å stoppe den negative utviklingen?

Poseidon klinikken

Ta kontakt i dag for en kostnadsfri konsultasjon!